onsdag

igår efter jobbet åkte jag in till stan och mötte ida och alexandra. vi hittade en jättemysig park och uteservering och det var så fint väder. jag köpte varm macka med räkstuvning och vi drack öl. en ascool kille som serverade oss berättade att han spelar med labyrint och sebbe straxx från kartellen satt bredvid oss. alex åkte till jobbet sen och jag och ida satt kvar en stund. när vi var på väg till tunnelbanan hittade vi en annan uteservering så vi stannade där. när alex slutat jobba kom hon dit. och sen sara. och lisa spontant när hon hade jobbat klart. vi satt sen på två andra ställen innan jag lisa och alex åkte hem och sov hos mig. jag och lisa har ätit frukost och sovit till "boog och elliot". och jennifer kom hit och berättade om sin kväll med justin bieber.

Tränade innebandy igår eftersom jag ska med till Falun. Så idag haltar jag av träningsvärk och har ont i precis hela kroppen.


Gossip girl

har kollat på tre säsonger av gossip girl. jag fan hatar det. men måste ändå kolla. alla är så jävla falska och lägger sig i alla andras saker. alla ligger och är ihop med varandra. hatar Serena mest. hon är helt cp i huvudet!!!!


tabu och ingen vet vad man ska säga

vi hälsade på morfar idag och han var så fin när han låg där.

Dricker vin med mamma pappa Monica och Therese. Våran släkt från övik. Världens bästa Monica och Therese och jag mår så jävla bra med dom. Helt jävla underbara och snygga ❤❤❤


igår och idag har jag jobbat med ida. det har varit skönt. jag kramar henne när det känns jobbigt och hon kramar tillbaka. 


<3

är trasig och det känns som jag aldrig kommer bli helt hel igen.
jag och mamma hälsade på morfar igår. han var nedsövd men vi satt där och höll hans hand och pussade på honom. vi turades om att trösta och krama varandra. är så utmattad och har huvudvärk hela tiden. kim pussar och tröstar mig. igår kom mandi över med alla mina favoritfrukter och laxrullar och lemonjuice. och sen träffade jag tjejerna.  

❤❤

Kollar på mumford and sons på tvn❤

Lisa skrev precis att Dimitri vegas and like mike kommer till summerburst!!!


är besatt vid tanken att köpa en dvärgkanin. vill gosa och ta hand om den. den skulle vara min lilla bebis.


tisdag

idag har varit en av de värsta dagarna någonsin. började må dålig direkt när jag vaknade i morse. fick ont i magen och det kändes som vanlig mensvärk. en timme senare sprang jag till toaletten med en hink i famnen. tillbaka till sängen för jag inte hade kraft att sitta upp. tillbaka till toaletten. frossa svettades skakade och det stack i hela kroppen. ringde mamma som sa att pappa skulle skynda sig hem. kändes som jag väntade i evigheter. han kom hem och han ringde ambulans. haha låter så dramatiskt men jag har aldrig mått så dåligt, vi visste inte vad som var fel och jag var knappt kontaktbar. så dom kom efter ungefär 30 minuter och jag hade börjat må lite bättre. de var här i kanske 20 minuter och tog prover och frågade lite frågor och vi bestämde att jag inte behövde följa med till sjukhuset för jag hade mensvärk. sen sov jag nästan hela dagen


Min helg var jättebra. I fredags var jag ledig så Lisa kom till mig och vi gjorde lunch. Senare åkte vi och Mandi och Andrea till Sundbyberg, till Elin och snellman och mälher. Vi köpte mat och drack och pratade och spelade spel och berättade historier till vi åkte hem kl 4.

Och på lördagen träffades jag, Mandi, Agnes och Fia i centrum, köpte mat och tilltugg, och gick till Agnes. Vi gjorde sallad med kyckling, bacon, chèvre och melon och den blev så jävla god. Vi pratade om massa saker. Vissa som vi aldrig berättat för varann. Jag åkte hem och sov och sen kom Mandi kl 3 och sov hos mig.


<3

har suttit på altanen idag, första gången i år och solat. och det har töat massor så jag blir så jävla glad. sen duschade jag i vårat nya badrum. vill vara där hela tiden.
 
jag vill åka till kapellskär och bara vara där för det är en av världens bästa platser.
jag vill boka utomlandsresa till grekland.

RSS 2.0