så jävla ont i magen

kommer aldrig vara arg för han är världens bästa morfar. så accepterande och öppen och varm.
 
jag mamma och netan var hos morfar igår. han öppnade ögonen två gånger och jag hoppas han kunde ta in att vi var där. jag satt med honom och höll hans hand när dom pratade med doktorn. när vi sa hejdå hörde vi att han sa hejdå tillbaka. sen rökte jag och netan och vi åkte till maggan och drack vin och pratade om morfar.

:)

Förresten tänker jag aldrig mer shotta. Så jävla äckligt och jag blir alltid för full!


i fredags fyllde jag 20. jag fick presenter på morgonen och var med elin och andrea på dagen. gick på systemet med ida och lagade middag. sen kom tolv fina vänner. vi åt, drack vin och pratade. sen kom fler. jag däckade kl tolv. vaknade fyra timmar senare. fortsatte dricka och dansa med de som var kvar. kl sju gick några hem och vi andra sov kvar. var ledsen för att jag missade några timmar och vänner men hade jättekul tiden jag var vaken. dagen efter städade vi, kollade på svegie-finland och girls. fick flera fina flaskor vin och blommor❤


igår köpte jag jordgubbar, hallon och laxrulle och satt på min altan och solade. sen kollade jag och olivia på justin bieber filmerna och massa videos där han är med. vi var klara efter fyra timmar. är lite kär i honom nu.


<3

i måndags gick jag mandi elin och linda på 94tjejernas skiva. det var råkul och en av de roligaste skivor jag varit på. dagen efter gick jag och lisa på promenad och kollade på sons of anarchy. sen sov och kim i Gittans lägenhet och åt tacos och masserade varandras fötter.
 
om fem minuter är jag 20 bast!

<3

jag var i falun i helgen. dagen innan ångrade jag mig att jag tackade ja och första matchen ångrade jag det ännu mer. men hade fett jävla kul. assköna brudar. vi förlorade alla fyra matcher och en match kom jag och ida fram fem minuter innan matchstart. men de två sista matcherna spelade vi och jag bra. vi var bara 8 ordinarie spelare medan alla andra lag hade tre kedjor. vi spelade mycket maffia, som vi alltid gjorde förut. vi drack oss fulla och hängde med herrarna sista kvällen. så jag ångrar inte att jag följde med!!

saker från dom senaste veckorna

en dag när jag åkte till ida och thomas och vi var där hela kvällen och natten och deras vänner kom dit.
 
 
för att fira sophies födelsedag åt vi på b.a.r. jag åt fruti di mare. det var så gott. jag och lisa träffade stefan, min farbror när vi rökte, han var full och glad. sen åkte alla till marie laveau, Anton fixade in oss och vi drack slush. nästa dag gick jag upp och jobbade kl 7.
 
 
när jag elin och lisa satt på elins balkong i deras nya soffor.
 
 
när jag och ida satt på Norrmalmstorg och drack vin och världens godaste räksmörgås.
 
 
på valborg. vi grillade hemma hos mandi. senare åkte jag elin och mandi till lucas karlsson.
 
 
en kväll hemma hos ida och thomas när mandi lisa andrea och fille var med.
 
 
i falun när Jonte kopierade i kopiatorn. det här är när dennis lägger upp alla bilder fint.
 

RSS 2.0