med fint sällskap

igår kväll var jag på bio med fem andra tjejer, hanna, mandi, elin, andrea och fille. det var bl.a mandi, fille och andreas present till mig. bio på söndag är bra, det får helgen att kännas längre.

den var grym och jag har inte skrattat så mycket under en film sen jag såg baksmällan ett på bio.

och bradley cooper ska btw en vacker dag bli min!


åh ja

min vän lisa söderberg har nu en peace and love biljett efter en del komlikationer. jag hoppade av glädje när jag hörde det. det är så bra!

Mot trångsund

Ikväll ska jag dricka vin. Robban fyller 18!

mysigt

inatt sov jag på andreas luftmadrass igen. och somnade till musik med mina tjejer.

efter träningen traskade jag och mandi genom skogen, mot andrea. sen, väl framme, och efter en timme då vi rensat jordgubbar, vispat vaniljvisp pratat och valt film, hoppade fille ut från andreas rum, och vi som trodde att hon inte skulle vara med oss den kvällen. hon låg alltså i andreas rum en timme och väntade på att överraska oss, hahahahaha tönt. det gjorde mig i alla fall glad.

vi somnade två. det var tungt att gå till skolan i morse.

ey!

ibland är min mamma så bra. hon hjälper mig att klara av skolan och livet. för just nu finns det ingenting som motiverar mig till att sätta mig framför datorn och filosofin. jag sätter mig och gråter i stället.

och ibland är mina vänner så bra. som vill gå promenad med mig när det känns skit att vara hemma. det är fint längs sjön och vi kan inte längta mer efter sommaren.

jag och mandi ska gå hem till andrea nu där elin också är. vi ska kolla på film och jag och mandi ska sova på andreas skönaste luftmadrass. i morgon har vi ingen skola!!!!!

En riktigt bra måndag

Familjens konsert idag på grönan idag ägde fett!! Jag, mandi och Elin dansade oss blöta med Martin och Daniel. Middag blev ceasar chicken wrap från sandy's. Annat sällskap idag har varit fille, Andrea, Hedvig och Annika.

alla mina vackra vänner














(snodde bilderna från mandis dator, hihi)

I might drink a little bit more than I should tonight

21/5 Igår hade vi fest hemma hos mig. Jag tyckte det var mycket skoj, tills dagen efter då vi städade i två timmar. Från själva festen kommer jag inte ihåg jättemycket. Jag kommer ihåg massa fina människor, många fina presenter<33 , jag Lisa, hånglade en lång stund, dans, extra mycket med mandi och victor och jag och Lisa duschade. Tjejerna och Robban och Simon sov hos mig.

22/5 igår var jag hemma hos andrea med mandi och Elin också. Och mandi fick mig att skratta väldigt länge, trots att jag kännt mig lite ledsen. Jag sov 12 timmar i natt på Andreas skönaste luftmadrass. Det behövdes. När jag vaknade hade jag noll kontroll på kroppen och hjärnan. Men vi gjorde sconse och drack oboy. Nu ska jag till ip, för att spela fotboll mot AIK.

det gör mig ledsen

tulle ska inte längre träna oss tjejer i vallentuna damfotboll.


har ni fest eller?

förra helgen bröts mitt regelbundna festande. i över två månader har jag varit på fest varje helg. det har gjort att våren gått så otroligt snabbt, åh, det är jag tacksam för. det har också varit såhääääääääääääääääääääääär jävla bra och roligt!!

<33333333333


onsdag

idag har jag varit sjuk här hemma. men mandi, elin och sophie stod utanför min dörr klockan elva i morse. jag har svettats som en gris och sovit, och vi har kollat på film, pratat och ätit.

egentligen skulle jag och sophie gå ut idag......

söt tjej (hahhahha)


födelsedag

idag har varit en bra, förutom attjag varit lite extra seg i huvudet.
jag har fått mängder med bra presenter. farmor och farfar<3 de är absolut två av de finaste människorna på jorden jag känner. så fint de ställer till det. 
tjejerna och jag tog idag ledigt efter nationella matte, åt lunch, jag på sandy´s! sen bakade vi maräng och nutella-tårta, pratade och dansade på min soffa till danza kuduro. 
simon och jag och andreas har hela kvällen lyssnat på spotify och pratat om mycket. det är två bra killar det.


<3

18 bast om 31 min.
men i mitt hjärta fortsätter jag vara 17.

hei

idag har jag, mandi och fille varit hemma hos mandi och pratat istället för att plugga(!!!). precis som förr.


olika drömmar

olivia vill flytta till blåbärsvägen 8 i nyby och skaffa barn när hon är 24. när jag hör det mår jag illa. får klaustrofobi. jag vill bara göra det jag känner för att göra just nu och inte skaffa barn när jag är 24 och inte bo i nyby på blåbärsvägen 8.

Livsnjutarna

jag, mandi, lisa och Elin ligger på min altan och lyssnar på hög bra tagg-musik. lunchen blev tzatziki, bröd och tomat. livet är för jävla bra!

hej hej!

jag har sovit i fyra timmar redan. tokigt det blir ibland. behöver plugga nu och föralltid, så det är nog vad som blir av denna natt.
puss puss

"vi sket i skolan för det kvittar"

jag, elin, mandi och petra tog tåget hem vid elva i stället för fyra idag. jag, mandi och elin åkte hem till mig, dit lisa också kom. vi bara solade, pratade och lyssnade på musik.

mina timmar på spotify är slut. måste ju ha premium!

dagen efter

jag är vaken och jag är i bra skick. igår cyklade jag, mandi och amanda fellenius nyktra hem vid två. så skönt för ludvig thorstenson bor i övre ormsta. det var skittrevligt där med roliga människor! när jag vaknade hade jag fått nio sms av andrea som låg på madrassen bredvid sängen och sov. elin och agnes ligger i mandis soffa. nu ska vi göra pannkisar. <3

LINNÉA AMANDA ANDREA ELIN

NU DRAR VI PÅ FEST
<3

Utkast: Maj 7, 2011

igår somnade jag och tjejerna (elin, fille, mandi och andrea) klockan tolv, på madrasser hos mig, med andreas lugna spotifylista på i mina högtalare.

sen åkte jag, mandi och pappa för att se på a-laget som spelade match. där träffade vi snygga jennifer.

pappa<3, fyller år idag. så jag har ätit mina första jordgubbar, vindruvor, mango, bröd och tzatziki<3333 nu kommer släkten.

chill

idag har jag gjort engelska nationella writing, jag skrev alla hundra minuter, hann ändå inte läsa igenom allt. men det känns ändå helt ok. det kan och får gå precis som det vill.

annars har jag idag hängt med tjejerna. vi slutade tio. köpte bröd, tzatziki och godis. hyrde senaste filmen av harrrrry pottttter. åkte hem till mig. de gick för en timme sen och kommer igen om en halvtimme cirka. vi ska bland annat prata lite om min kommande fest och göra evenemang. det blir bra!


torsdag

idag åkte jag och tjejerna för första gången bil själv med soffan. så himla duktig tjej som nu har tagit körkortet!


hela veckan har jag fått höra att mandis valborgsfest i lördags var årets fest. det visste inte jag om!?!?

ledsen

jag är så jävla trött på skiten. finns inga ord. bara ångest. ledighet med min fina vänner vore det mest uppskattade just nu. men nu sitter i alla fall pappa och skriver på min sam-tenta, tack<3. nu har man btw lyssnat färdigt på sina favoritlåtar för den här månaden då......

jag tycker om mammas nya webcam




onsdag

idag ligger jag och olivia framför tvn inlindade i täcken och kollar på sex and the city. det är väldigt mysigt. 

fast snart måste jag verkligen sätta mig med hemskheterna. ångest!

tredje i femte

att åka till skolan för att se på film och sen åka hem igen är ej dumt.
att hitta tusen spänn bortglömda i byrån är fan inte dumt.
att titta på barca-real med mandi är ej dumt.

bajs

Det blir aldrig som man bajsat.
Män som hatar bajs.
Sagan om de två bajsen.
Bajsarnas
herre.
I taket lyser bajset.
Dirty bajs.
Sex and the bajs.

roliga grejer

nu är det officielt vår

igår var det valborg vilket firades med krök och fest. vi var hemma hos mandi, och där var det väldigt många olika människor. åldersskillnaden mellan den yngsta och äldsta var sex år!! lite kul faktist. alla vi tjejer plus lisas pojkvän robban och hans vänner samlades innan för att grilla kött med tillbehör. det blev dock inte alls gott. men sen kom alla sköna människor för att festa. och det hela var lyckat! 

i morse när jag vaknade upp hemma hos mig kunde jag knappt gå. ont i hela kroppen och utan kraft. mitt huvud har nog aldrig snurrat så. vi var alla så väldigt skakiga. men det kändes sen bättre för hade mina vänner andrea, fille och elin sovande bredvid mig som gör mig glad. och vi gjorde en god frukost som gav mig kraft.

idag har jag, mandi och elin pantat burkar som pengarna vi sen köpte glass och choklad för.

RSS 2.0