äckligt..

hej vänner!
kanske ni har, kanske ni inte har, tänkt på att jag nästan alltid har en eller flera fläckar på mina kläder. de är inte äckliga smutsfläckar. eller jo, det är smutsfläckar som inte har gått bort i tvätten. jag hinner inte bära ett klädesplagg en hel dag utan att spilla något. jag tror det beror på att min mage alltid är det första att ta emot dricka och mat som faller från min mun. min mage sticker liksom alltid ut en bit pga. dålig hållning. och det lyckas ofta vara fläckar som är svåra att få bort i tvätten.
:'(

tisdag kväll

i går kväll satt jag hemma hos soffan i hennes soffa med sophie, mandi och elin. vi hade mango fest. och till det såg vi de tre första avsnitten av Vampire diaries, och det var bra! det ska vi fortsätta med. vid ett ungedär körde sophie och hasse hem oss, så snällt!


Underbart

En nyvaken, sjuk och ledig tjej sitter och äter becon och ägg till världens bästa sex and the city tillsammans med Ollan.

hejjj

jag har vänner som verkligen lyser upp min vardag. vi skrattar oss igenom skoldagen, vilket gör det så otroligt jobbiga och kraftkrävande skolarbetet tusen gånger lättare. jag gillar verkligen inte skola och att plugga. finns ingen motivation, vilket inte heller stör mig, vilket ytterligare är skönt. men min poäng är att, det ändå är helt okej tillsammans med er. vi klarar det bra tillsammans.
tack gode gud att jag har er där. jag tror inte att det skulle gå så vidare bra annars.

alla dansade i lakan!?


(bild från lisa!)

snyggaaa tjejer!!





(bilder lånade från snyggjenno!)

jag behövde inte gå en lång bit av vägen hem. mandi körde mig i kundvagn<3

hejjj

jag och två coola kaktusknopar(mandi, fille) hänger fortfarande hemma hos mig. efter en morgon med Tjenare kungen, frukost, Ulrik Munther som ligger bland mina top tracks på spotify, musik från Så mycket bättre-skivan, ananas, kroppar inlindande i lakan.

igår var jag hemma hos mig tillsammans med mandi, hanna, fille, annika och pellis. och det var råmys. jag mandi bakade ljusa havrebollar med vitchoklad i. alla fick äta. sen pratade vi och såg en av världens bästa filmer, vilket jag inte höll med om. hanna, fille och mandi sov kvar.

ikväll är det fekke, Martin Sjöberg ska ha fest med tema: toga. vilket innebär lakan, bladkransar (gamla grekland typ). innan det, så ska jag till Elin och Agnes där flera andra tjejer kommer vara. där ska vi föra och göra oss iordning snygga.

ps. thilda gillar att pussa albin(hennes marsvin) i rumpan.

bra nyheter

heiiii vänner! det har varit bandsläpp till peace and love. Bob Dylan och deadmau5!!! också Mando diao, Kings of Leon, Håkan, Rebecca fiona, vilket är bra! och nu till det bästa; Lisa är taggad som fan!!

hejhej

mobilen är funnen!!

Idag:

Ledigt. Jag och mandi. O.C. Chokladkakor och citronsaft. Kissande marsvin.

tom

vänner!! jag har tappat bort min mobil :''( om ni vill nå mig, ring mitt hemnummer: 51177732 eller mandi. puss

Andrea

Imorgon åker Andrea till London. Det kommer vara lite tomt utan henne. För varje gång jag träffar henne gör hon mig lite gladare.
Jag och mandi gick idag till henne för att krama henne hejdå. Vi såg på solsidan och pratade en stund i Andreas säng.
Idag har jag lätt som en plätt druckit över en liter mjölk, närmare två tror jag. Det var nog sushin som gjorde mig så otroligt törstig.


puss

Ops, fel!
*Ikväll ska jag och mina vänner hem till robert, lisas pojkvän. jag och mandi håller just nu på att göra oss lite fina och lyssnar på bra dunk. det blir en lång resa dit och sen hem igen. men ibland är det bara roligt. det blir säkert MC donalds. det blir säkert en trevlig kvälllll!

Hemma hos jennifer igår var det förresten riktigt bra. jag hade jätteroligt med många fina vänner!

Utkast: Mars 19, 2011

Jag vaknade upp med mina tjejer i dag <3 lisa, mandi och elin.
Sen var det viktig match, vilken vi vann med två-nolll!!
Ikväll var det tänkt att vi skulle åka till robert, lisas pojkvän. men det strulade. :( men nu ska vi nog istället hem till agnes edström, (inget andrahands alternativ!!). där är det häng med alkohol (elller det töntigaste ordet; chillkrök).

puss


Äntligen fredag

Det snöar ute. Mer om det behöver jag väl inte säga.

Jag är hemma för tidigt idag, igen. jag skolkar. skolan är mer än jag orkar. saken är den att jag inte bryr mig om konsekvenser. ingen motivation har jag till att plugga heller. jag tar allt nu mera med en klackspark. och det är faktist skönt. livet är enklare. jag skaaa skärpa mig snart, för det behövs ju! snart.

Ikväll är det fest hemma hos jennifer. och jag ska dit! jag vet att det kommer att bli kul och många vänner kommer att vara där. ingen alkohol för mig dock. vi har en viktig match i morgon och jag vill vara på topp.
om cirka två timmar ska jag och tjejerna träffas och sminka oss, fixa håret, klä upp oss och föra lite med musik och alkohol.

pusss

utkast från tisdag kväll

Min dag har varit riktigt på topp. Den har innehållt väldigt mycket skratt, två timmar lång lunch, rolig träning och världens godaste frukter.

min intressanta långhelg

min fredag var den mysigaste på länge. jag, mandi, elin och sophie var hemma hos elins pappa totte i hans etta. där lagade vi en verkligen jättegod pizza med kyckling, pesto och fetaost på. till det drack vi sangria. en bål innehållande rött vin, sprite och frukt. och efter middagen åt vi min halv åtta efterrätt. en chokladsmet/muffin med vaniljglass. till allt detta satt vi och pratade fram till ett ca.

min lördag var även den bra. jag spelade fotbollsmatch. jag gjorde mål (som blev bortdömt). jag träffade elin, hanna, andrea, agnes och mandi. vi satt nog bara och pratade på min undervåning. det hetaste samtalsämnet var peace and love.

min söndag betod mest av film med olle. och sushi<3




min måndag har spenderats hemma i soffan. jag lagade en frukost - bacon och ägg. gick en promenad till centrum fram och tillbaka för att köpa nötter. ett begär jag har nu. och kollade på solsidan och vänner. på träningen idag hade vi piptestet. efter det stannade tio av oss alla tjugo kvar för att spela inomhusfotboll.

Hej

Som ni kanske såg så snöade det snöbollar för ca tre-fyra timmar sen. Då var vi på fotbollsplanen. Som Petra sa; det känns som att vara i en såndär snöglob. Men det var jättekul. Och jag älskar att spela fotboll, (oftast).

Äntligen är jag klar med allt som måste vara klart i morgon; redovisning och bildinlämningsanalys. Så nu ska jag se dagens halv åtta hos mig avsnitt innan jag somnar.

jävlar vad skönt med helg imorgon!! och vad snabbt den här veckan gick, fast det är som alltid, och det är skönt!

hej

Jag har tillbringat dagen hemma idag.
sovit, ätit mango och choklad, kollat på vänner, mysit med 
Elvis och Albin och Olivia <3 födelsedagsbarnet!  



hej

Jag vill ha!!! Jag vill ha ny mobil, en ipod, ny dator, locktång, våffeltång, nya kläder, ett eget marsvin.... det fortsätter. det här är lite olikt mig. jag är ingen vilja ha person. jag har alltid viljat spendera mina pengar på minnesvärda resor, middagar och mat. det finns absolut kvar i mig och det är väl det som hindrar mig från att köpa upp alla mina pengar. men jag vill ändå ha!! saker har blivit roligare.


Kärlek

Peace and love är här med bokat. OCH JAG Vet att det kommer att bli helt grymt! En höjdpunkt i sommar och jag längtar!! 

 




Det var typ det roligaste jag varit med om.

hej

jag mår väldigt dåligt. en bakfylla så kraftig. träningen var ganska tuff och det var svårt att hålla koncentrationen. men det gick och nu är det skönt att den är över.

jag var alltså på fest i går. och det var kent, maja-bajas pojkvän som fyllde år. så vi tog en tur till vaxholm, bussbyten och färja. det var jag, elin, mandi, lisa och sandra. och det var kul att umgås med okända människor, träffa nya. vi dansade såklart mycket, pratade, drack alkohol och skrattade. hemvägen var rolig. vi ramlade många gånger på isen och det gjorde inte ett dugg ont. min extra mamma camilla kom och hämtade oss i täby och vi stannade på MC donalds. sen var det skönare än skönast att komma hem till sängen.

i förrgår (fredag) gick det förresten väldigt bra på halv åtta hos mig, över förväntan. alla var nöjda, åtminstone vad de sa. jag hade jättetrevligt och efter en lång två timmars middag vid bordet spelade vi spel.

en riktigt bra helg!

pusss


kocken

jag taggar inför kvällen med halv åtta hos mig-avsnitt från veckan.


Mycket

Mina senaste fyrtio timmar.

jag har hunnit med mycket. lite mys hemma hos soffan i hennes soffa (onsdag kväll). sconesbak och film med mandi. shopping och dyr restaurangmiddag med mamma, godaste maten jag ätit på väldigt länge. häng med mandi, andrea, mansnerus och kärki.
mycket mango också såklart.

idag har jag och mamma handlat mat och allt därtill som behövs till ikväll. jag är nämligen kvällens värd av halv åtta hos mig.
till förrätt har jag planerat; baguette med getost i ugn, vitlökstekta skampi och sallad.
till varmrätt har jag planerat; tagliatellepasta, laxfilé med fetaost och sparris med sås.
tillsist efterrätten; chokladfondant med klassisk vaniljglass.

ikväll är det upp till bevis. linnéas MVG i hemkunskap.

Vänner

Jag har gjort en riktigt stor brunch. Nyttiga scones med smör och ost. Till det har jag vänner att se på. Och mitt sällskap är Elvis (Olivias marsvin). Min kväll igår var bra. Jag var med Elin, Lisa och mandi. Vi tände ljus,åt mango och ananas, pratade och myste med Elvis och Albin. Albin bajsade massor på mig <3 det måste ju betyda att han känner sig bekväm i min närvaro!!!? Sen vid elva gick vi hem till elin där agnes var. Jag och lisa bakade chokladbollar på känsla och improvisation. Sen kollade vi på vänner tills klockan var halv två. Det är lov och jag har det bra!

Dag två

Mina två senaste dagar har spenderats mest i soffan, med täcken, kuddar, filmer, goda tillagade frukostar och idag två små marsvin som vi fick hem igår. Jag klagar inte. Min ork räcker precis till det här.

RSS 2.0