kiss

hej ni få som fortfarande finns kvar och läser mitt torra.
jag är hemma från rhodos, sedan lördag. det var bäst. jag längtar tillbaka som fan.

vill meddela er att jag har mitt gamla nummer, 0708 777 326. pusss

RHOOOOOODOOOS

JAG, LISA, MANDI OCH ELIN ÅKER TILL FLYGPLATSEN OM EN TIMME OCH 45 MINUTER. JAG ÄR SÅ NERVÖS MEN SÅ TAGGAD. KOMMER HELT KLART ROCKA FETT

födelsedagsfirande

igår hade jag en jättetrevlig kväll hemma hos matilda rosberg för att fira hennes 20 års dag.

....

Olivia
"det känns som du inte tillhör den här familjen, nea. du är alltid borta."
ok


sommarlov

jag gör saker.igår var jag hemma hos manne med elin och kärki.. så det är inte därför jag inte skriver. men jag pallarrrr inte just nu bara, för det blir bara bajs. kommer lite inlägg då och då om det känns meningsfullt.

idag vaknade jag halv nio, hela familjen var i chock! så nu ska jag följa med till vaxholm, hehe. jag måste börja göra mina sommarlovsdagar till dagar att överhuvudtaget minnas. för just nu sover jag bort alla och lever bara på natten.

skillad


förjävlacoolt


syster i 18 år.



tagg

ikväll ska jag på parteeey. tycker det ska bli råkul med en hemmafest!

nytt nummer

För er som vill få tag i mig de närmaste dagarna framåt så är det det här numret ni ska använda: 0762870804! jag lånar olivias mobil tills vi kommer på en annan lösning. jag tappade nämligen bort min/blev snodd på peace.....

taco

igår kväll hade vi tjejer en peace and love reunion. vi såg på det mandi spelat in på videokameran, jag hann dock inte se allt innan jag var tvungen att åka, men jag hann skratta en del. det var jättetrevligt och det här är ett gäng sköna tjejer.



lånad av andrea

peace and love

det senaste dygnen har jag varit död. sovit varje dag till tre plus en senare powernap.

men jag njuter av att få sova. att äta god mat vilken tid jag vill. att få skita hur länge jag vill på en riktig toalett med hur mycket papper jag vill. att ligga i soffan, inkurad i mitt täcke och se en riktigt bra film.  det är det bästa med att vara hemma.

men sen saknar jag det där som är peace and love. att vara vaken till åtta på morgonen. att börja kröka klockan sju på kvällen och sen vara riktigt full fram till morgonen. att bara kunna spåra ur såsom man vill. att träffa så mycket sköna människor. att fortfarande känna sig lite full på dagen. att vakna upp i en bil på långtidsparkeringen. att äta pizza, thaimat, langos och hamburgare. att gå och lägga sig i skuggan för att somna för några timmar. att alltid vara med mina bästa vänner. att se deadmau5, maskinen, paolo nutini, kings of leon. att dagen efter prata om allt som man varit med om.

det var spårat och så jävla kul!!!!

RSS 2.0