Ingen söndagsångest

Jag hade en bra kväll igår. Jättemysigt. Bröd och tzatziki, mango, vindruvor. Ljus och lite musik. Mycket skratt till gamla inspelade filmer (verkligen dör vad roligt).
Idag har jag ont i halsen mm. Jag, mamma och Olivia ligger med täcken i soffan och kollar på skidåkning och film. Jag skulle verkligen vilja vara i fjällen just nu. Helst Åre. Åka slalom och längdskidor, dricka varm choklad i värmestuga, mysa i huset, basta.

Ledigt

Lovet är här<3 skönare än någonting annat. Jag, mandi och Elin började lovet med en myskväll. Ben and jerrys (godaste carmell chew chew) och film, the gladiator. Vi somnade tidigt och har sovit i nästan elva timmar inatt. Imorse gjorde vi pannkakor med sirap till frukost.

Ett erkännande

Jag är lite smått kär

annika, i´m sorry, he is mine


Life it tough

Herregud! Jag tror det bokstavligt brann i mina lår idag på träningen. En minut gånger tre i nittio graders vinkel, eller ah, toalettsittande. (Efter femtio minuters cirkelträning.) För att göra tre långa minuter lite kortare sjöng vi, pratade om morgondagen, Matilda räknade ränderna på planen och ribstolarna. Och händerna!! Jag kan knappt smula ner flingsalt på mitt ägg pga. trötthet. Det kommer kännas i morgon och jag kommer gillare.

Vintersport

Jag kom precis hem från fotbollsmatch. Resultatet, orättvisa 1-1. Vi var det bättre laget. Matchen spelades UTOMHUS, -20 grader. Alla var stelfrusna. Huvudet på mig var värst. Ögonfransarna var vita. Håret var grått. Nu är jag röd-vit flammig i ansiktet. Men jag tyckte det var riktigt kul. Nu ska jag duscha varmt länge. Måste tina.
I morgon väntar en riktigt tuff styrketräning..

Juste!! Vi krockade idag. Mandi körde. Vi kom till parkeringen där Patrik, vår tränare stod. Mandi körde in precis bakom hans bil. Han stod då utanför bilen. Men tydligen såg han inte oss. Han var upptagen i telefonen och var fokuserad på det samtalet. Han hoppade in i bilen och gasade på för att köra ut, och då körde han in i vår bil. Det blev en rejäl buckla.

bra tisdag

Åh!
Idag slutade jag kvart över elva. Nu ligger jag hemma och kollar på Eva&Adam med Olivia. Vi har bäddat upp med täcke och kuddar, soppa och knäckebröd med ost.

Treeee dagar kvar till lov!!

Herregud alltså. Sommar 2011

Nu är det klart. Rhodos stad, 16/7!! Jag, Lisa, Mandi och Elin!
såååååå taggade vi är! Festa till solen går upp, dricka goda
drinkar, sola på stranden, bli brun, bada i havet, äta god
grekisk mat på resturang; grekisk sallad, tzatziki, suvlaki.. ,
sitta på balkongen med en breezer i handen och njuta av
varandras sällskap.
Underbara människor.








födelsedagsfirande

Igår samlades många fina tjejer hemma hos Elin och Agnes för att fira Amanda Fellenius. Tjejerna hade bakat tårta och cupcakes och dukat och pyntat fint. Vi pratade och delade med oss av pinsamheter, dansade och headbanga till DISCO POGO och drack alkohol. Elin gick hemlig modevisning och Agnes och Agnes fick semla i ansiktet. Sen gick jag hem i tjugofyra graders kyla.



Jag lånade bilderna från Amanda Nilsson.Jag hoppas hon är okej med det.


skitunge

Min lillasyster dansade igår sin första discotävling.
Hon kom på förstaplats.


Fredag kväll

Igår hamnade jag och tre andra tjejer hemma hos fille. Det blev jag, fille, mandi, Andrea och lisa. Vi såg en jättebra film. Just en sån film jag älskar. Det var iskallt att gå hem sen. Idag ska jag spela fotboll. Vi har träningsmatch i Djurgården. Jag är nervös. Kommer inte ihåg hur man spelar utomhusfotboll.

Så mycket bättre

Kriminologi, samling och lunch. Sen satt vi på tåget hem. Nästa vecka är det skärpning, mer skola. Jag, Sophie, mandi och Elin åkte i alla fall hem till mig. Vi bakade jättegoda nougatrutor. Mina undantag av onyttigheter var blivit till allt för ofta. Skärpning på den också nästa vecka!! Vi kollar nu på Eva och adam <3. Inte sophie dock,hon sover. min fredag har hittills varit braaa. Jag tror att den kommer fortsätta så.

<3


skönare

Inte mycket till skola idag. Bilden fick sätta punkt. Jag har inte mycket att driva på med. Ingen ork eller vilja. Eller jo, allt annat än skolan går. På vägen hem köpte jag mango, kalkon och smoothie. Och nu sitter jag här. Kollar på gårdagens halv åtta hos mig-avsnitt. Bättre än svenska redovisning. Men i morgon ska jag gå till skolan.

All the singel ladies

Andrea är så fin. Jag uppskattar verkligen när någon ställer till med mysigheter. Hon hade bakat muffins med glasyr. Chokladpudding med strössel och grädde. Lagt upp vindruvor och geléhallon i skålar. Tänt ljus och dukat fint.Och när vi skulle öppna Pommacen sköts korken upp i taken och gjorde ett märke. Det var mycket roligare än det låter och vi skrattade länge. Sen pratade vi längre. Fina vänner!

Alla hjärtans dag

Idag tog tåg resan från hemmet till skolan en timme pga. tågförseningar. Fast det var bara skönt. Jag hatar Naturkunskap. Vi hade dock ingen känsla i tårna. För övrigt har dagen varit skön. inga seriösa lektioner. Och ingen svenska som vi vanligtvis har. Jag, Elin och mandi åkte istället hem(då en jättesnäll farbror gav oss varsin ros) och bakade jääättegoda chokladbollar med smält vitchoklad i. Och ikväll har Andrea bjudit hem oss singeltjejer för lite fika <3.

Jag älskar vädret

Min kväll igår var jättebra. Jag älskar myskvällar när man bara sitter och pratar, äter gott, ser en film. Inatt har jag sovit jääättebra på en inte så uppblåst madrass på Andreas golv. Jag funderar nästan på att pumpa upp min uppblåsbara madrass här hemma för att sova på (fast inte fylla den så mycket, man ska nästan nudda golvet). Hem med mig fick jag Andreas pappas bakade bröd. Det var mumsigt. Idag ska jag baka bröd och kolla på bra repriser. Om ni undrar varför jag inte hoppar i texten, andvänder stycken. Så är det för att det inte går när jag skriver på paddan(iPaden). Och det går inte att göra där. puss! Ha en mysig söndag.

Ännu en mycket uppskattad långhelg

Jag vaknade tidigt i morse. Gjorde då en god frukost. Macka med skivade ägg på och en sallad med parmaskinka. Jag, Elin och mandi åkte sen till stan och träffade lisafisa. Vi gick till FRITIDSRESORS RESEBYRÅ!! Vi har nu typ preminärbokat resa och hotell till Rhodos stad. Jag hoppas att ytterligare några tjejer ska med också! men det återstår att se. Sen gick vi och fikade goda smoothies, chokladbollar och varm choklad. Det var bra! Ikväll ska jag hem till andrea. Hanna, fille och mandi ska också vara där. Jag har köpt jordens godaste frukt, mango och honungsrostade jordnötter(som jag nu kom på att fille inte tål, hahahah. Fan). Nu är det Mando Diao på tv!!

Snöööstorm

Det känns inte som fredag.
Idag har inte jag varit i skolan. Vi kom till centrum där vi sen vände hemåt. Hemfärden var hemsk. Speciellt för Elin som blev puttad i snön av Manne. Vi gick hem till Mandi där vi pratade, dansade och kollade på film och några gjorde nudlar. Och våra lärare är inte sura. För de tror att vi inte kunde komma till skolan. Skön dag!!!
Ikväll ska jag vara med tjejerna och två killar och vi ska mysa tillsammans.

Måndag?

En bra känsla är när det känns som måndag, men egentligen är onsdag. Så känner jag. (radbyte) I kväll planerar jag att plugga psykologi, se två avsnitt halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock. Puss

Du är bra

Jag har träffat en underbar person. 
Hon lär mig och hon får mig att må bra.

Mys

"När den rätta dyker upp, säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill." Tzatsiki.

Brunch

Kunde inte varje helg vara fyra dagar? Jag njuter i alla fall av två extra dagar ledighet.

Igår åkte jag till mongo i stan med Elin, Mandi och Lisa. Det var länge sen vi var där. Förr brukade vi åka dit ofta. Vi kunde äta över 20 sushibitar. Det var tävling vem som åt mest. Mandi leder. Det var i alla fall jättemysigt och jättegott.

Nu ska jag alldeles strax möta samma tjejer i centrum + Sophie. Vi ska handla ingredienser till vår brunch som vi ska laga. Vad det blir är lite av en hemlighet.

puss

Fest

Jag mår verkligen så illa. Känner mig svag och skakig. Typisk bakfylla.

Men det äre värt. Min kväll igår var riktigt bra. Jag hade jätteroligtt! Vi var först på fest hos Robert. Det var mer folk där än vanligt. Vi fick träffa hans snälla snälla mamma, som pratar engelska. Vi dansade länge och var sociala. Jag, Mandi, Lisa och Elin åkte sen till Mansnerus som festade på annat håll. Där dansade vi en timme. Vi kom hem någon gång efter tre, gjorde mackor och kollade på Bombay Dreams(typ fem minuter).

Jag kan inte sova dagen efter fest och alkohol. Jag vaknar nästa alltid vid tio. Jag är bara pigg. De andra ligger nu och sover där nere. Jag hoppas de har aptit för jag är hungrig.

pusss




Bilder från Jennifer.


Bilder från Lisa

Wiiiii




Feeeeeest!!

bajs

Nu mår jag bra. Lugnare. Medicin: mjölk, The kooks, alvedon och mamma.

Jag är inte i skolan idag. 
Jag försov mig och började böla för ingenting. Men ibland känner man hur allting blir för mycket. Allt blir ångest. Då går ingenting utan att jag gråter. Jag är inte ledsen, bara trött och svag typ. Man vill ibland bara blunda för världen utanför sovrummet.
Palla mig..

Idag tänker jag laga en god lunch, kolla på Wallander, läsa min engelskabok, städa och kanske träna.


<3Halv åtta hos mig

"Nu tänkte jag ta en lång promenad och verkligen njuta av solens värme. Man vet aldrig när den tittar fram igen :P ;)"

Ibland är livet tufft. Jag Sophie Elin och Mandi klarade inte trycket idag. Vi tog tolv tåget hem. Gjorde mellis. Pratade en del. Pluggade en del. Skrattade en del. Det var bra.

En bra dag

Jag verkligen gillar att gå till mina bild och form lektioner. Det är avslappnat och lugnt. Jag behöver inte prata med någon. Det enda jag behöver lyssna på är musik från radion. Och emellanåt argumentationer om olika aktuella samhällsämnen. På fredag har vi fått i uppgift att måla av vår lärare Elisabeth när hon står modell. Jag tror det blir en utmaning.

RSS 2.0