för er som vill höra om tyskland

för mig var tyskland väldigt bra!
jag har jordens roligaste tränare, speciellt AG<3.
och såklart alla tjejer, så himla bra. vi skrattar mycket tillsammans.
vi solade en del. åt väldans god mat och mycket onyttigheter. spelade fotbollsVM, och mitt lag vann!!
sista kvällen var nästan alla tjejer samlade på ett rum. vi shottade jäger och drack cider och öl. och det slutade med att jag, mandi, sofie, petra, sofia och elin satt uppe till två cirka och pratade om mycket. det avslutades onyktert.





världens bästa lag

bästa

jag, lisa, elin och mandi är den här dagen på min altan och solar. så mycket bättre än fittskolan.

godnatt

att somna till Bon Iver är en enkel match.

roligt med en webcam i tyskland


hej då

om mindre än sex timmar drar jag och mandi till tyskland ;P;P;P;P:P
jag är med tjejerna nu. om jag vore själv hemma i rummet skulle jag ändå inte kunna sova, så spela roll. jag sover i morgon under vår tolv timmars resa.

livet är så jävla bra

igår gjorde jag , lisa och elin en sommarmiddag. kyckling, baguette, tzatziki och mozarella och tomat. vi satt ute och åt. det var nästan som en sommarkväll.

senare kom mina fina vänner andrea, hanna och fille också, vilka sen också sov över. vi somnade halv sex efter några timmar av snack.

nu är jag med lisa och elin. vi solar på min altan och lyssnar på musik från mina nya högtalare. det här är livet.

måååndag

jag älskar att vara ensam i huset och spela riktigt hög musik.

idag har jag lunchplaner.det blir pasta carbonara hemma hos sophie med elin också.

<3

igår var det fest

jag är hemma hos mandi. pigg och kan inte sova. hon den andra sover fortfarande.

jag har gjort något väldigt genant, så vi har ett litet problem som jag och camilla försöker fixa. ingen får veta vad för så pinsamt är det.

igår firade vi sara och sophies 18 årsdag med feeezt! som ägde!!! vi åt jätteeeegod tårta och chips (hasse hade köpt 10 påsar!) och vi blandade drinkar med många olika tillbehör: drinkmix, olika läsksorter, lime och bär. vi dansade oss trötta, och jag dansade extra mycket med hedvig och så gillar jag att bara prata med alla sköna och underbara människor när man är sådär väldigt glad.

mandi säger ingenting annat än lök...

NU ÄR PROBLEMET LÖST BTW
tack gode gud

lov!!!!!

när jag gick hem från andrea var det nästan som att det var sommar. jag blir väldigit glad. jag vet att snart är sommaren här.
inatt sov jag på andreas luftmadrass med fille, efter alla tjejer gått hem och det var mysigt.
nu har jag gjort en riktigt stor frukost. ägg och bacon, macka och mango.


jag är så bad

idag fick jag förmodligen ett ig..
annars har dagen varit utmärkt. krim med andrea. långlunch. solat. glass (idag igen) på donken, världens godaste, med lisa, elin och mandi. häng där med sommarsnack. och sen tåget hemåt. några avsnitt av sex and the city med olivia (hon verkligen gillare och hon är 14!!). spelade bubble trouble och kollade på film med mandi.
ikväll ska jag, mandi, andrea, lisa, fille och elin träffas hos andrea. det kommer också bli bra!

min torsdag

, vilken var bra! jag tog sovmorgon. jag och lisa åkte till täby vid tio, köpte några fina saker. åt mat. hittade sen en varm vägg att chilla mot. satt mot den varma väggen och i solen i cirka två timmar. lisa rökte. vi pratade. sen kom också sandra, mandi och elin. vi hade matte lektion. jag, mandi, elin åkte till stan. mandi bytte sina jeans. vi gick till donken, köpte glass med daim och chokladsås.

kopp

idag var jag i skolan från klockan åtta till kvart i tolv utan att gå på någon lektion. i en timme satt jag med fille och andrea, då vi inte gick på krim. i en timme satt jag med psykotjejerna, då vi inte hade engelska. i en timme åt vi påskmat. sen tog jag, mandi och elin tåget hem. så värt! för jag har ändå grön närvaro på hela dagen.
nu är mandi tillbaka och vi ska fortsätta se på film.

<3

Jag har hittat vänner att behålla!

heijjj

min natt var lite spårad och jag ska berätta om den.
allt började hemma hos mig med mandi och hanna. vi åt middag tillsammans, grillat av tompa. bakade cupcakes, till annikas födelsedagspresent. gjorde oss fina. sprang till bussen med cupcakes i händerna.
väl hemma hos annika var det väldigt trevligt! det blev mycket tårta. ölspel, och jag, mandi, axel, petra och fille fick dricka en drink som innehöll öl, vodka, cider, turkisk peppar blandning, läsk, lime, popcorn och salt. och jag skrattade jättemycket! senare hängde vi på chatroulette.
och sen när jag, mandi, andrea, hanna och fille började bege oss hem fick vi ett samtal och åkte till lindholmen på efterfest. vi kom hem vid sex och somnade vid sju. vaknade gjorde jag med kaktusknoparna vid tolv. och vi hade en sån där sommarlovsdag. när man sitter inne och pratar, gör frukost och solen lyser igenom fönstret och värmer ryggen.
ikväll ska jag äta sushi.

fint


fyra kaktusknopar efter en mycket äventyrlig natt, 06.00


<3

jag kom precis hem från en väldigt mysig kväll med några av de finaste tjejerna. de är så bra. vi har frossat med choklad, chips, popcorn, ananas och cola. en myskväll är ibland det bästa.

utkast 7/4

idag lyxade jag, mandi, lisa och sophie till lunchen och åkte till vårat mongo för att frossa sushi, <3. det var gudomligt. jag hade bara en lektion, för jag gjorde inte matteprovet och det gjorde min dag mycket bra.
veckan och veckorna har verkligen gått/går forttt!! det gör mig glad!

<3

jag kollar på bilder från peace and love 2010. lyssnar på familjen och the kooks och hoffmaestro. jag saknar och längtar som fan.
jag pratar om sann kärlek och lycka.


hejjjj

ni måste läsa det här.
jag berättade om alla min lärare jag haft genom åren.
stor-robban visste thilda vem det var. och så berättade hon om hur han hade berättat om när han en gång satte en köttbulle i halsen och den fastnade där, och så pekade hon på halsen. jag började asgarva. hon är fortfarande fast besluten att det är en köttbulle han har i halsen, och som sticker ut.

en till lite kul sak.
jag och thilda skulle gissa hur lång den andre var. jag gissade på 128, hon är 129. hon gissade på 165, jag är 166.

det är mangofest








(utkast 5/4)

såhär skulle gärna alla vardagar få se ut.
att ha två lektioner, att inte ha två lektioner, att åka hem med bästa tjejorna, att baka världens godaste tårta, att bara prata i några timmar.

tagga på livet!!

spårat

hejjj vänner! 

igår åkte jag och tjejerna på spontant 20 årsfirande i täby kyrkby. det började hemma hos amanda fellenius, där jag med många tjejer förade och gjorde oss fina för att sen åka till andreas vän adam, som skulle på fest. väl där hade jag skitkul! det är alltid roligt med nya och okända människor. och jag träffade mina gamla franskatjejer<3. tjejerna åkte, förutom jag och andrea som stannade kvar, +mandi som hamnade på efterkälke, gick vilse, missade bussen och kom tillbaka. sen gick vi hem till adam, åt mackor. sprang till bussen (kl 04.23). skrattade så väldigt mycket på bussen hem. jag mår nu väldigt mycket bättre än jag gjorde innan min stora frukost och långdusch. jag är typ fortfarande onykter, jag somnade vid sex, vaknade vid åtta, sov till tio = ca tre timmar. jag ska snart åka till vallentuna ip för att kolla på laget och stackars mandi när de vinner över mariehamn.

<3

fest!!!

igår var det 18 årsfirande för mansnerus i mathiasgården, och där var jag. det var skitbra! saras goda mat och efterrätter, rörande och roliga tal, många sköna människor, bål, timmar på dansgolvet och lagom med alkohol. roligaste kvällen på länge!!

RSS 2.0